Min drøm om å underholde deg i helgene

I dag har jeg skrevet om god nettetikk på norsktentamen, og jeg drømmer meg bort og ser for meg selv, skrivende på en av Dagbladets pulter, ansatt som journalist i Dagbaldets helgebilag: Magasinet.

 

Mange har så store drømmer om hva de skal bli, hva de skal gjøre, hvordan de skal gjøre det og hvorfor. Jeg føler at jeg ikke vet som mye, men jeg gleder meg.

 

Sitter jeg bare som en spaltist i Norges vakreste blad når det kommer til layout, så skal jeg være happyhappy.

Er det noe som fascinerer meg, så er det sammensetning av luft, bokstaver og bilde. Magasinet er de som har fått til dette best, og å kunne trykke inn sine egne ord i det bladet og se det på trykk, og møte en mann med Magasinet i hånden på banen til Stover, må være toppen av kransekaka. Å ha et lite portrettbilde av seg selv, signert med navnet sitt, noen linjer som strekker seg til estetikk jo mer du leser må være det nærmeste man kommer jobblivets maregns. 

 

Ja, blir jeg sittende på deres kontorer og jobbe for magasint kommer jeg til å væres så overveldet at jeg kan til og med gå med på å kalle sønnen min Ola og dropper Don Amadeus til de flestes glede.

 

Jeg har ikke den verdensrevolusjonerende drømmen om å synge under OL, selv om jeg kunne tenkt meg å si "Hallo" på over 50 spåk og heller lede hele showet. Jeg trenger ikke å underholde 400 000 mennesker med å stå på en scene og gjøre ett-eller-annet, selv om det hadde vært fint å hatt mitt eget TV-program for noen hundre tusen seere. Ikke ønsker jeg å reise til Australia og studere der i førti år, eller bygge hytte på sørlandet. Jeg trenger i alle fall ikke en katt i sofaen min, Ari Behns påfuglservice eller Gucciveske. 

 

Jeg ber bare om førti linjer i Dagbaldet. 

Spør du meg så er det ikke så mye å be om.

 

 

 

Jeg kunne ha skrevet om sko og kjoler.dresseb4

Så jeg kunne komme med noe klokt, i alle fall.

 

 

2 kommentarer

Knut

21.04.2009 kl.13:04

Haha:DD e i sikker på at du klare;) uten problem;)

Kristina

22.04.2009 kl.00:21

Det greier du HELT sikkert!!! :D:D:D

Skriv en ny kommentar

hits