Finn en venn

dsc00957


dsc00445


I dag anbefaler jeg alle å grabbe den første og beste man finner, dra med seg vedkommende ut i sola og spise is.

Eller, jeg anbefalte. For nå er det kveld, sola er borte og det var faktisk ganske kaldt å gå rundt i nylonstrømpebukse.

Anyway, jeg og Karl fikk is i sola! Og i morgen skal vi grille ute, mens jeg er redd for denne hoggormsommeren som er spådd, så en platting hadde vært flott. (Det rimte faktisk, om ingen la merke til det.)

Ser ut som om min hippieplan blir spolert av en dustete konklusjon om at det kommer til å kry med fæle vesner på jorda i våre vakre sommermåneder. 

Jeg har vurdert å stenge meg inne i sommer, men da drar jeg heller til Italia sammen med kakerlakkene og koser meg der.

Under radiotentamen ble jeg faktisk med i seks forskjellige radioreportasjer hvor de ville at jeg skulle fortelle om slangefobien min. Jeg føler med de stakkars lærerne som måtte høre på stemma mi så mye den dagen. Men det er ikke min feil at jeg har så god radiostemme.

 

Apropo stemme, jeg ringte Nupen i dag som hadde en god telefonstemme, og vi så  Lucky Number Slevin da denne ikke inneholdt slanger. Det var litt av en sermoni å luke ut de filmene som var akutelle for meg, da jeg ikke tåler vold, blod, gørr, farlig, skummelt, ekkelt, urettferdig, grusomt eller lignende. Vi kom kanskje ikke unna noe av dette, men slanger slapp jeg, i motsetning til de gangene jeg så Indiana Jones med Knut. 

 

 

dsc00954

 

 

Disse 10 filmene var sånn nogen lunde for min sjel, visstnok, de 200 andre var det bare å se bort ifra.

 

Jeg fikk beskjed om at guttene ikke orket å se slangeinnholdende filmer sammen med meg etter erfaring om at det var veldig slitsomt da jeg satt i rommet og har en veldig høy frekvens på stemmebåndet, og det var ingen puter i nærheten jeg kunne bruke som støttepartner eller nær venn for øyeblikket.

For å liksom kunne kompansere med mine irriterende spørsmål som "Ka skjer no?! Hæh?! Jammen... Bli dei sammen? Kaffar det? Nei no skjønna i ikkje... va det ikkje...?"  tilbød meg altså å vaske badet til Nupen med tannbørste for 500 kr, noe han avslo fint. Jeg aner ikke at tre gutter kan leve i en leilighet uten å ense at det er ugler i mosen. Til og med badet mitt ser bedre ut. Det sier vel sitt.

3 kommentarer

Britt

28.04.2009 kl.23:55

Åhh no fikk i lyst på Is... SLEMMING.. nei da.. spiste smash på sjokoladeplate i:pMen har igrunn mer lyst på cola:pJa ormen er ikke snill. Men slapp av.. skal passe på deg i så du ikke blir plaga av dem:)I og du kan ha gåtur på byen og i kjøpesentre vi istedet for på gress og i skog:p

Knut

29.04.2009 kl.00:12

Syns det gikk kjempefint å se på Indiana Jones^^, Kjempegreier hver gang det kom slanga xDNeida, men d va vel ikke d værste du har vært me på?(A)(I trodde heilt ærli at d ikke va slanga (i den første filmen))

Benedicte

29.04.2009 kl.22:25

den handla jo nesten bare om slanga! kunne ha blitt kalt Indiana Jones - The Snake movie!

Skriv en ny kommentar

hits