This I should never do

Jeg er full av selvmotsigelser. Hva gjør jeg ikke for et par sko?


Jeg har alltid lovet meg selv og mine medmennesker at jeg ALDRI skulle se Ringenes Herre. I går var dommedag, og jeg har sett Ringens Brorskap. Akkurat nå skal jeg se To tårn.

Det var her på mandagen dette temaet kom opp IGJEN: Benedicte! Du går VIRKELIG glipp av noe når du ikke ser Ringenes Herre.
Men jeg har stått på mitt. Jeg er overbevist om at livet vil gå videre UTEN å sett denne triologien. Men nå har jeg gitt tapt.
Mange har prøvd seg. De vil arrangere filmkvelder, presse meg ned i en stol og tvinge meg til å se filmen, låse meg inne med et rom med kun Ringenes Herre på skjermen osv. Noen sier at de ikke skjønner hvorfor i huleste jeg absolutt ikke vil se filmen, noen synes det er like så greitt. Fantasy er ikke min stil, og livet mitt vil være like bra uten å ha sett disse filmene. Men nå har jeg selv gått med på å se Ringenes Herre, alle tre filmene i forlenget versjon, noe som tilsvarer 11 timer og 38 minutter for å få et par Converse.
Det var jeg og Karl som gikk inn med denne avtalen, og nå misunner halve Molde meg og sier at de kan gjerne være med dersom de får et skopar de også. Sorry Mac. De skoene skal JEG få.

Jeg er et svakt svakt menneske som bryter prinsipp fordi jeg har skolidenskap.


Nå skal nr. 2 settes på, jeg har nesten arbeidet meg opp til et halvt par sko som min kjære har lovet meg siden jeg nå har sagt meg frivillig til dette.

Nå spiser vi pizza til frokost og jeg drømmer om et hvitt par converse. Om åtte timer er målet nådd.

img4736img4735


Og JA, de selger Redbull i Norge. Det var vel den som holdt motet i meg i går under de 3 timene og 12 minuttene. I dag må jeg overleve med pizza.

3 kommentarer

Marthe

01.06.2009 kl.13:07

hahahahahahaha! gapskratt! =D

ingeborg

01.06.2009 kl.13:42

Toarn e best. Kos d Benedicte! sku ønska i fekk sko for nokka sont...

Britt

03.06.2009 kl.00:52

stakkar... ringenes herre ja er ikke det beste som fins...Men dt var ikke twilight heller som dem maser om at man må se...Men regna me du overlevde dem 8 timan:)

Skriv en ny kommentar

hits