Jeg vil ha en liten hund

Jeg vet sikkert ikke hva jeg ber om, men jeg vil ha en hund.

Jeg kan ikke kalles dyreelsker, men når det kommer til hvite, pelskledde hunder blir det en annen sak.
Nå nylig ringte venninna til mamma og sa at hunden var gravlagt, og hun følte at hele huset var tomt. Og hun lurte på hvordan hun kunne greie å våkne siden den levende vekkerklokken hennes låg under jorda. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle si. Da jeg foreslo å kjøpe en ny hund når hun følte for det, sa hun at frykten for å også miste den ville være der, og da ble det bare dobbel sorg.

Jeg har aldri hatt et nært forhold til dyr. Jeg "eide" ei ku en gang. Han kalte jeg Isak. Jeg husker at jeg og Linn Jorid valgte oss ut hver ku på gården hennes, også vasket vi fjøsplassen som bare rakkern når vi fikk ånden over oss. Husker jeg rett, så ble det bare èn vask èn gang. Å spade diverse luktende avfall var gav meg dessverre lite.

Ellers drømte jeg om hest. Men hest ble det ingenting av, og jeg måtte brødfø lysten med å besøke venninner som hadde hest.
Men det skaper et problem som også skjedde i gamle dager da i satt ved dataen og spilte SIMS. Den som eide spiller og PCen, spilte mest. Og besøket kjeder seg og må sitte å se på. Likedan fungerte det med hesten. Den som eide hesten, fikk ri mest. Jeg sprang rundt og ordnet hopp og mat. Og fikk ri når eieren hadde falt av. Det var tider det.

Anyway, nå skal jeg ha hund. Eller ikke nå. Den dagen jeg gifter meg og virkelig BOR en plass, har Karl lovet meg en Higland Westie White Terrier. Lucky me. Den skal være den lille hvite moppen som løper rundt og setter seg ved fotenden når jeg sitter med lappeteppe og te og leser en god bok.

Jeg burde ha giftet meg i går.


dsc00406

dsc00405

dsc00431

Dette er Tzar, en hunderase jeg ikke aner hva heter. Men han har mye pels og er hvit, en stor tass som kom på besøk en helg.
Men det er ikke en sånn en jeg vil ha. Han må ha bølgete pels. Og være en liten tusseladd som sleper føttene etter seg, som klikker mot parketten og hopper opp på to når jeg kommer inn døren.

Kjære vene, jeg er i fer med å myknes opp av tanken på en hund.

2 kommentarer

Marthe

02.06.2009 kl.23:32

Nah! sånn hun som du vill ha, kunne faktisk i å hatt=)

Kristina

03.06.2009 kl.12:59

Du kan få en å ha på for av mæ når Velvet får kvalpa å så etter to kull (omtrent 2 år) kan den være din :D

Skriv en ny kommentar

hits