Respetfritt

Har man jernmangel kan man ta tabletter for det.
Har man hodepine kan man ta tabletter for det.
Har man vitaminmangel kan man ta tabletter for det.

Har man tomrom i seg, kan man ikke ta tabletter.-Du kan ta jerntabletter, sa legen til meg i dag.
-Flott, jeg tar 5!
Det overraskende var at jeg har absolutt alle vitaminene i kroppen som jeg trenger. Jeg måpet STORT da legen sa at jeg ikke manglet vitaminer.
Jeg tenkte jeg skulle fortelle han om mine kakevaner, browniesvaner, isvaner, godterivaner, sjokoladevaner, spise-kjeks-til-frokost vaner osv, men jeg droppet det da han må tro jeg er en himmla sunn jente siden den vitaminprosenten stemte, og den er slik den skal være. Det kan han bare fortsette å tro.

(Til ettertanke, så er jeg ikke helt sikker på om jeg burde stole på en lege med orange crocks. Virker tvilsomt at jeg er så sunn som han påstod. Men så vet ikke han heller mine uvaner heller. Hm. Noe å tenke på.)


Men tilbake til det med tabletter.
Det finnes mange medisiner som skal kurere hva som helt, hvor som helst, her og dær, oppe og nede, lenge og for kortere tider. Men hva med det mennesket virkelig strever med?
Man kan ikke kjøpe seg helhet, bli lykkelig av lykkepillen eller bli kvitt problemer med rus. Det funker dårlig i lengden, bare se på Michael Jacson og Elvis. Se på meg med alle mine klær, snill kjærste, venner, jobb, karakterer, sko og materialistiske ting. Jeg kunne aldri følt meg hel uten den ordentlige overlegen min.
(Å sammenligne meg og Elvis kan være litt drøyt kanskje, men vi er alle individer. Dessuten har han kult hår han og.)

Jeg er så glad for at jeg slipper å gå til medikamenter når jeg virkelig trenger smertehjelp, når jeg ser tomt eller føler at ting ikke henger sammen.
Jeg er så glad for at Jesus har dødd for alle mine synder - og sykdommer.

Det er alt jeg trenger, mer enn nok, en livslang kur som varer evig.
Anbefales virkelig.img5081Det var dagens lille tale.
Jeg vil skrive i et kristent ungdomsmagasin. Det fikk jeg lyst til nå.

5 kommentarer

Britt

18.06.2009 kl.21:30

fins vel tabletter for å være tom i seg å, men dem er veldig lett å bli avhengig av og når man slutter med dem så kommer abstinensene.. Da fungerer terapi:) (Snakker av erfaring)Men tro er og en god venn når man sliter:) Men er ikke alle som er like troende som deg da benedicte...

Vilde

18.06.2009 kl.22:05

Sv: Jeg vil påstå at Italia er ganske så herlig det også! :)

Marthe

18.06.2009 kl.22:35

1: likte den nye layouten2: likte innlegget; takk! 3: jeg har også lyst til å skrive i et kristen ungdomsblad. Har faktisk tenkt på det mange ganger.

Brit Kari

18.06.2009 kl.23:02

Pappan min har svarte crocks. Er det mer troverdig?

anonym

19.06.2009 kl.13:29

www.brunstad.org :D

Skriv en ny kommentar

hits