Pakkesnakke

Nå har jeg akkurat stått opp, akkurat slukt brødskiver med hjemmelaget jordbærsyltetøy og akkurat frydet meg over at Fræna får dårlig vær de ukene jeg skal late meg i Italia. Det sa i alle fall yr.no. Jeg stoler på dere, folkens.


SÅ: I dag er den store pakkedagen. What to pack?

Jeg tror ikke bukser og gensrer er så himmla viktig i 30 grader.


SÅ: Jeg har funnet ut at jeg må på shopping!


De færreste tror på meg, men jeg har faktisk bare 4 shortser.
img5463


Og etter å ha gått igjennom halve "skapet" mitt:
img5534

fant jeg ut at jeg trenger en lang sommerkjole, for å ikke snakke om skjørt og topper. Resten av gensrene som ligger i det ordnetlige skapet minner meg om høst, alle buksene er jo bare bukser, alle toppene har jeg sett før (de fleste med prislappen fortsatt på) og kjolene har jeg brukt før.
Dersom jeg er flink i dag, kan jeg shoppe i morgen. Hm. Feil rekkefølge for min del.

Jeg håper ikke at dette blir en av mine klassiske: JADA,-jeg-skal-lese-på-prøve- scener. Det som skjer er at jeg blir sittende hele dagen før en stor prøve og gjøre INGEN VERDENS TING, mens neste morgen hasteleser jeg og får ikke med meg det jeg virkelig burde ha fått med meg. Dersom det samme skjer med pakkingen, jeg utsetter den med andre ord til i morgen da jeg må være ferdig, klappet og klar, så har jeg et problem med at jeg kommer til å syte i 15 dager over at jeg ikke har fått med meg det jeg burde få med meg. Hardt liv, du.

Jaja. Jeg får handle i morgen. Fint å ha noe å strekke seg til.

7 kommentarer

Esolum

02.07.2009 kl.12:13

hørtes ut som en bra frokost ;* kos deg i dag!

Vilde

02.07.2009 kl.12:49

Haha, du høres akkurat ut som meg! Jeg klarer alltid å finne unnskyldninger til hvorfor jeg trenger det og det, og spesielt om jeg skal ut å reise blir det mye nytt. Det jeg aldri tenker på er at jeg ender opp med å kjøpe endel på turen også, for klesbutikker finner man nesten overalt ;)

Britt

02.07.2009 kl.13:11

heh:p du har mer klær enn ka i he i skapet mitt jo:pMen du ska no te italia.. shopp der da vettu:)

Randi

02.07.2009 kl.14:33

Gjenbruk e allti bra :)

Hilde

02.07.2009 kl.15:23

Åh, heldig som skal til Italia!

Brit Kari

02.07.2009 kl.16:15

Du treng jo ikkje mær enn fire shortsa.. Det e toppa det e viktig å ha mange av.. :P

Tonje

03.07.2009 kl.01:18

så lenge du har rikelig med toppa, undertøy og nåkka å dekke underkroppen med, og toalettsaker, så treng du itj så veldig my mer;) okey. sko da.. men ikke 13 kg sko:pkos dæ i Italia, søta:) Æ ska jobb og sov dem neste fire ukan så tida t Tyrkia fyk avgårde:)

Skriv en ny kommentar

hits