Hvorfor er ikke jeg på festival?

Jeg får bare sutre i vei. Tenk at jeg irriterer meg over å ikke være på festival når jeg skal til Italia om... hm... 5 dager.

Jeg vil bare dra på konserter, spise maiskolber og hoppe uti sjøen med vilt fremmede folk. (Ok, det siste der dropper jeg.)


Etter å ha levd 18 år med meg selv har jeg konkludet med at jeg må være den maximale festivalern man kan få tak i.
Jeg vet hva våtservietter er, jeg liker musikk, jeg drikker Pepsi Max og jeg liker kjoler. Hva mer trenger man?
     Greitt, jeg er ikke glad i telt. Og jeg klikker over dårlige toalettforhold. Dessuten vil jeg dusje meg litt for ofte. Men hva har vel det å si? Jeg liker å ha det gøy! Og gøy har man det på festival!


Men neida. Disse to jentene dro ikke på festival:

sentrum

De fikk ikke telt og kveldsbad, ingen dokø eller dyre matpriser. Vi har vel ikke andre å klage på enn oss selv. Spare penger, tenkte vi. Spare oss selv pakkingen, all den usunne maten og spare oss den lange bilturen. Men hva fikk vi igjen for det? Joda, et stort anger sitter i alle fall i meg, jeg vil jo så klart på Skjærgårds Music & Mission! Hva tenkte jeg på? Spare penger du liksom, Benedicte. Du brukte mer penger på shopping i går enn The Beatles brukte på dop. Du kunne ha dratt på festival, du. ÆsjÆsjÆsj.

Men disse derimot, eller Ingrid og Andrea var to av de heldige som faktisk tok seg sammen og dro! Nå er de i Skjærgården og soler seg mens de hører herlig musikk og spiser grillmat på plena. Tror jeg.

img5529


Neste år jenter, neste år er jeg med på Skjærgårds!

(Det sa jeg i fjor også. Og her sitter jeg.)

Anyway. Jeg tror jeg får telte i hagen i sommer så jeg kan venne meg til tanken. Jeg tror jeg trenger 12 mnd på meg for å venne meg til tanken om at det er mestersvis til kjøleskap og toalett.

4 kommentarer

Kristina Othelie

04.07.2009 kl.17:47

SV; Ja, æ syns den e kjempefin, får en sånn kjempeherlig følelse.. Vanskeli å beskrive.. Hmm.. den sangen har æ aldri hørt.. Eller d kan jo hende æ har, men veit ikke kordan den e ;PMonica har ufattelig kule sandala! Å Benedicte! Vi kan jo telte i hagen vi? Du drar jo ikke før om 5 daga...? Så kanskje vi kan få t nå sånnt? :)Å så drar vi alle på Skjærgårds neste sommer!! :D

Britt

04.07.2009 kl.18:25

Ja er trist å miste festivaler.. blir ikke mye jazz festival på meg i år. skal jobbe hver dag under jazzen omtrent og er sikkert for sliten etterpå til å jazze:P

barekristian

04.07.2009 kl.19:04

amen... lovsang er mer enn fengende toner og fete gitarriff. lovsang er hjerte takknemlighet til jesus for den han er og hva han har gjort. ikke påtatte smil, men sang som fyller en fullt opp fra dypeste innerste inne. skriver sanger også.. spiller gitar når jeg kan, men har ikke utviklet den gaven så mye ennå.... veit det liger mer der, men tar ting skritt for skritt.... så lenge jeg får ting fra hjertet så er jeg fornøyd....jeg har ikke talent, jeg har av nåde fått en gave og skriver det som dukker opp... jeg kan ikke ta meg til å skrive.. det bare kommer...

Kristine

05.07.2009 kl.11:29

Åååå, ALLE jentene mine jo! Saaaaaaaaavner dere! Om du har lyst til å svippe nedom Oslo, må du rope altså! ELSKER bloggen din!

Skriv en ny kommentar

hits