Kan jeg by deg på et problem?

Joda, nå har det skjedd igjen.
Eller, ikke igjen, men det har skjedd.

Mr. Mac har bestemt seg for å ikke fungere, så batteriet er flatt.
Jeg kan dog bruke maskinen når laderen er isatt hele tiden. Men stakkars meg som bor på landet har ikke alltid strøm. (Sier vi, så jeg kan få enda mere medfølelse.)

SÅ. Jeg har ringt Eplehuset.
Husker første gangen jeg hørte om eplehuset, jeg skjønte ikke vitsen med at absolutt alle var så giret på å reise dit når det var mer frukt på butikken. Det var sikkert i den perioden jeg var blondt i 27 timer.

Nå må jeg altså kjøre HELT til Ålesund for å få nytt batteri. (Jeg stoler ikke nok på posten til at de skal få den store æren av å bringe den frem og tilbake. Jeg har nemlig en venninne som fikk Macen sin stjålet under tilsending, for tenk. Det sitter sikkert en fornøyd Macnerd på en av landets postkontorer kan jeg se for meg og surfer på Martes maskin, og han skal ikke få min maskin samtidig.

img4013

Så da får jeg bare reise, da, med min syke venn... Dersom ingen andre har svar på mine problem.

3 kommentarer

Kim Norheim

01.08.2009 kl.09:05

Liksom vist noe kommer vekk i posten må posten erstatte det:P Og batteri kan du få på butikken du kjøpte Mac'en

Tonje Negatiiv

01.08.2009 kl.13:06

E dt ikke en plass i Molde som selg Mac'a da? Mene på at dt e en plass som gjør dt.. Trur alle i klassn vårres kjøpt via en plass i Molde som va så treg med å lever ut.. ; )Men e itj sikker da, kan vær æ som har misforstått:p

Marte

13.08.2009 kl.18:01

Akkurat det samme skjedde med broren min sin mac-book :p Dem selg forresten mac på elkjøp i Molde da ;) Og det er synd en ikke kan stole på postvesenet lenger!

Skriv en ny kommentar

hits