Smile baby smile

Jeg har verdens skjeveste forstilling.
På tennnene, altså.


Etter å ha ventet i en time på å komme inn til tannlegen fikk jeg konstantert at min forferdelige ising i tennene som har pågått i en grusom måned er en veldig kraftig tannkjøtt betennelse. Flott. Jeg har i alle fall ikke isbjørninfluensa. I en måned har jeg vært avhengig av sugerør for å få i meg væske og å spise på den ene siden av munnen for å unngå å få noe som helst på den venstre siden av munnen.
I Italia var det så tragisk at jeg måtte ha hele hodet på skrå til tider da jeg skulle få i meg noe fast føde. Nå har jeg nesten begynt å trosse smerten, men når det river i når jeg skal spise en brownies synes jeg det blir for ille. Så da er det vel best å gjøre noe med det.

Som om ikke det var nok, har jeg også greidd å opparbeide meg et par hull.

-Siden du tåler så lite smerte, får du ekstra stor bedøvelse, sa tannlegen.
Å hvor jeg er glad i henne.

Nå har jeg tidenes skeveste smil, det ser alvorlig talt ut som dette her: :S
Men jeg skal prøve å ikke klage. Forhåpentligvis kommer smerten til å forsvinne "dersom jeg blir flink til å pusse tennene."

Den stakkars tannlegesekretæren så vel på meg som atter et tragisk tenåringseksempel da hun så inn i gapet mitt og konstanterte at jeg var for dårlig til å pusse tennene.
-Si noe annet da, ville jeg si, men sa det ikke. Ikke fordi jeg ikke turte (ok, det og) men fordi munnen min var full av slanger og bedøvelse.

img1579 copy


Nå skal det gå noen timer før jeg kan smile igjen.
Stakkars de som skal være rundt meg i dag.

2 kommentarer

Britt

26.08.2009 kl.19:23

Tannlegen er ikke moro nei. Vet om den ja. Men du blir vel bedre på tannpuss framover får vi håpe:)

Siri

01.09.2009 kl.12:59

Du må være flink til å pusse vettu, vil ikke ha gebiss når du er 50 vel?

Skriv en ny kommentar

hits