Vel stemt!

Nå har jeg tenkt så mye på valg at jeg føler meg snart som en politiker.

På vei inn valglokalet ringte jeg min kjære.

-Du, i e på væg inn no. Ka ska i stemme?
-Du tulla no ja?
-Nei.
-Benedicte, ta der må du bestæmme sjøl.
-JAMEN! Ka du ville ha stemt?
-Stem det du føle bli rett!
-OKDA. I får sjå.


Så valset jeg inn da, men 7 cm høye hæler og la inn min stemme og ble telt i manntall.

Og mens jeg stod der, tenkte jeg: kjære vene. Hva er det jeg gjør? Ligger Norge i mine hule hender?Stemmen min teller i alle fall. Jeg har gjort noe godt for fedrelandet.
Jeg har stemt Kristent Samlingsparti.


147Kristent Samlingspartis fundament
FUNDAMENT
    1.    Kristent Samlingsparti vil bidra til å styrke kristen tro og kultur i vårt folk. Kun Guds velsignelse kan gi Norge en positiv fremtid.
    2.    Kristent Samlingsparti vil offentlig uttrykke seg klart og tydelig om det som står klart i Guds ord, i alle sammenhenger.
    3.    Gud har gitt menneskene et spesielt ansvar for familien. Kristent Samlingsparti vil arbeide for tiltak som kan beskytte kjernefamiliene.
    4.    Kristen nestekjærlighet er å ta vare på de svake i samfunnet, det være seg både eldre og syke, fattige og andre som har behov for vår omsorg.
    5.    Gud har gitt menneskene sitt skaperverk for at vi skal forvalte det på best mulig måte. Naturen skal brukes til gagn for menneskene, både for den nåværende generasjon og for de kommende generasjoner.
    6.    Kristent Samlingsparti er et ikke-sosialistisk parti, som vil arbeide for å styrke respekten for det enkelte menneskes egenart.
    7.    Kristent Samlingsparti vil verne om de rettigheter Grunnloven gir oss, blant disse eiendomsretten, næringsfriheten, ytringsfriheten og den personlige frihet.
    8.    Kristent Samlingsparti mener at det private initiativ er en rett som Gud har gitt oss og som gir mennesket, både økt livslyst og motivasjon. Dette gir også høyere produktivitet.
    9.    Kristen Samlingsparti er imot diskriminerende behandling på grunn av rase, religion, etnisk opphav eller kjønn.


Det beste for oss. Etter min mening.

6 kommentarer

dthituvy

14.09.2009 kl.22:07

hihi : D jeg har og stemt , første gang .

moooonica

14.09.2009 kl.22:27

vel stemt, korrekt!

når i kom te torneskulen idag, så stod i ikkje i manntalet!!!.. he jo hatt adr i sverige ett år, så dt vart registrert for sent at i he flytta te norge. i fikk stemme alikavel, men i fekk ikkje legge arket i valgurna, ho måtte registrerast for se sjølv. dt ekje sikkert at ho blir godkjent da. dt va litt teit synes i, både av me og av.. ja, me.

:)

Reidun Beate - 21 & nygift!

15.09.2009 kl.00:48

Oh shit. Jeg stemte arbeiderpartiet jeg. :) Det angrer jeg ikke på. :)

Ingrid

15.09.2009 kl.18:06

Vesste ikkje at ta partiet der eksisterte æn gång i..

maria carola

21.09.2009 kl.17:06

bx!!

kristent samlingsparti???!!???!?!?!?!?! for noe tull! for et sløseri med din stemme!

du må jo stemme på et parti som faktisk har mulighet til å utgjøre en forskjell! de står sikkert for mye bra de, men de har jo aldri i havet muligheten til å komme inn på stortinget å få gjort noe!! det eneste sånne tullepartier er godt for er å stjele noen kanskje hundre stemmer fra folk som ellers kunne stemt f.eks krf ; et parti som står for akkurat det samme og som faktisk kan få utført noe........!!!!

åssen går det med deg ellers a?? ;D

Britt Mari

22.09.2009 kl.11:03

sommå bibel så me:D

Skriv en ny kommentar

hits