Nå er tullet over.

ENDELIG.

Til jul fikk jeg verdens verste, styggeste, dårligste og mest elendige mobiltelefon. Som om ikke det var nok fulgte også tidenes mest håpløse mobilabbonement med.
Nå ser jeg håp.


Hver dag har mobilen blacket ut. Til slutt, riktignok etter et halvår med full tull, leverte jeg den inn til reprasjon.
Og for å sitere meg selv skrev jeg dette da den kom tilbake fra sin første misslykkede operasjon:


Da var verdens mest plagsomme mobil tilbake fra reprasjon! Og jeg føler ikke helt det samme som han:img3374

Det har desverre ikke vært noen savn.
Å få en speilvendt telefon, som ikke vil slå seg av, som ikke vil gå til siden eller nedover, som ikke vil legge på eller gjøre det jeg vil, har liksom ikke vært noe jeg har savnet så sterkt. Derfor følte jeg meg snytt med å få en sånn klisterlapp på mobilen, den kan neppe ha savnet meg etter behandlingen jeg har gitt den.

Bedre lykke denne gangen, får jeg håpe på. Klikker den en gang til, så klikker jeg.Og nå har jeg virkelig klikka.
I går hentet jeg den etter sin TREDJE reprasjon. Etter å ha tastet to tastetrykk på den, forsvant den i sin egen lille verden og alt hoppet vakkert og harmonisk på rundt på skjermen. En fast rutine har også vært det at diverse taster har tatt kvelden når jeg skal bruke den til noe nyttig, og jeg kan ikke navigere meg rundt på noen måte. Det var den telfonen. Så sint har jeg aldri vært på noe elektrisk utstyr. PMS som jeg er ville jeg sette meg ned og grine. På grunn av en mobiltelefon. Men jeg greide å skjerpe meg såpass. Dette er ikke noen undergang.

SÅ. Etter å ha stått i telefonen med far og mor og ropt fortvilede setninger fikk jeg endelig med meg far til butikken for å få en ordning på dette. Pappa ropte, jeg hysjet og jeg får en ny telefon. TAKK og PRIS!
I morgen ligger det klar en Sony Ericson, Rosa t707 og venter på meg, og den fæle skal ut av denne verden. Jeg har faktisk valgt en langt enklere mobil da jeg har funnet ut dette: Jo enklere, Jo bedre.

Så får jeg bare overleve med abbonementet ut desember. Som butikkmannen sa: ehe, ja, det abbonementet du har har sluttet så du må flytte over til noe annet når mobilen er løst opp.
Det forteller noe om hvor dårlig den mobilabbonentavtalen var.

Jeg gleder meg til å kunne sende meldinger og ringe som alle andre greier - uten at telefonen bestemmer seg for å legge seg og slår seg helt av.


Hurra. Så får vi håpe at den nye telefonen fugerer da. Den ser i alle fall bra ut, om ikke annet.

3 kommentarer

Ingrid

17.09.2009 kl.15:33

Så teit at du skulle ha så mykkje problem mæ mobiln din. I he jo akkurat samme modell, men d he ikkje vore nåkkå særlig kluss mæ min. Jaja, bra du he fått d ny :)

.:*:. Miss Nerland .:*:.

17.09.2009 kl.18:52

Godt du får deg ny telefon te slutt da...

Telefoner som klikker er like nyttige som forsikring på kaffetraktere.. Helt ubrukelige:p

Knut

17.09.2009 kl.20:41

Forsikring på kaffetraktere er ganske nyttig om den blir ødelagt^^,

Men ja, du kan jo bytte abonnement no da, men kan tenke me at

d koste ca. 1000 kr, men hvis telefonregninga e så dyr at d lønne

se e d ikke sikkert d e så dumt;) Kan sjekke kor dyrt d blir på

jobb i morra i;)

Skriv en ny kommentar

hits