Date

To uker etterpå gjentar jeg suksessen: Å entre Trondheim.
Får satse på at jeg ikke svir av hele lommeboka mi som sist. Dog deg kan bli vanskelig å bruke mye penger da jeg skal reise sammen med min kjære, og han er min største fiende når det kommer til shopping. Han takler ikke butikker. Og jeg kan ikke leve uten.

i går overrasket han meg med å si:
-Benedicte, vi skal dra på date i Trondheim!
Jeg satte nesten potetgullet fast i halsen.
-Hæh?

Jeg har tenkt litt på dette ordet, date, dating. Og min betydning av dette begrepet må være to personer som går ut for å finne på noe sammen, og gutten spanderer. Det er i alle fall slik jeg liker å tenke på det.

Første gang jeg og Karl var på ordentlig date, utenom at jeg følte meg som en boms da jeg gikk rundt i flate tennissko, satte vi oss ned på en kina restaurant.
Fem minutter senere hadde vi gått ut fordi fattige studenter trenger billig mat.
Vi endte opp på Dolly dimples.

Jeg husker jeg følte meg snytt som egentlig skulle på date og spise femretters, men hvem bryr seg når pizzaen er god og man spiser sammen med den man er glad i? (OG gutten spanderer?)


img6589

Her dro jeg og Karl på romantisk date inn til en italiensk by, Oria, og tok oss en kveld - bare oss to.
Jeg husker jeg tenkte: HVOR HELDIG ER JEG?! Her står jeg, med verdens kjekkeste fyr, i Italia, det er sommerferie og alt rundt her er fylt med romantisk stemning, JEG SVEVER!
Det var som på en italiensk film, med runde bord, dryppende stearinlys og rutete duker. Vi satt under en søyle og hørte på musikken, og kelneren stabbet seg fremover på sin lille engelsk.
Alt var perfekt den kvelden. Utenom at pizzaen til karl var helt bløt og smakte fælt. Og at jeg var så mett av pasta at jeg greide ikke italiensk is. Jeg må også fortelle det at jeg hadde så sterk ising i tanna at jeg måtte drikke med hodet på skrå for å ikke få colaen på den verkende siden. Pluss at kelneren kom bort en levende hummer og ville anbefale meg å prøve noe av havets delikatesser, og trodde jeg skulle besvime da den låg og sprellet og kleip etter meg. Dessuten klikket GPSen, så det var så vidt vi fant frem hjem til feriehuset.
Men det var akkurat som jeg hadde sett for meg.


Det har blitt mange restauranter og mange dater, kinoer og opplevelser etter den første daten.
Jeg gleder meg til helgens.

2 kommentarer

krisi

02.10.2009 kl.16:11

har du en mail adresse?

Benedicte - overkommelig.com

02.10.2009 kl.22:43

overkommelig@hotmail.com

Skriv en ny kommentar

hits