Free willy

Jeg er elendig på å ta utfordringer. Eller, elendig og elendig, så klart jeg tar utfordringer. Når det kommer til utfordringer på nett er jeg heller skeptisk.
Men siden jeg nå har skrevet 16 sider med stikkord om vikingtiden og middelalderen til ukens historieprøve, kjenner jeg at jeg må gjøre noe før jeg kreperer.
Jeg visste faktisk ikke helt hva jeg skulle ha i prøve før jeg begynte å lese de 20 sidene i ettermiddag. Interessant stoff.
DERFOR har jeg nå kommet frem til at jeg kan ta en delevis utfordring jeg har fått.
Dette blir ikke ofte jeg gjør, altså.

Når det kommer til det første punktet som sier SKRIV TRE TING SOM DU HUSKER SOM OM DET VAR I GÅR, og da vil jeg nevne EN ting.
Vel, da må jeg si det var når jeg kjøpte mitt første Eccopar. (Utrolig interessant.) De var forferdelig stygge, jeg gikk i 7.klasse og hadde aldri hatt bedre sko på føttene. Det er det første paret jeg har kjøpt for komfortens del, og ikke utseede.

Forresten, jeg nevner en ting til som jeg husker så alt for godt: Det var når det viste det seg at læreren min på 56 år hadde akkurat det samme paret Eccosko som meg.
Skoene ble etter dette synet KUN brukt til bussvasking. Og der er de fortsatt den dag i dag.

Også kommer det til dette med det jeg misliker.
Det er nå jeg kan skrive om at jeg vil ha verdensfred, at verden dreper hverandre og at alt er helt på hodet, og dette er det verste jeg vet, noe som er sant, men jeg vil heller trekke frem irriterende finesser som fett hår og... å sove for lite. For å ikke snakke om å finne en 4 uker gammel banan i skolesekken. (Den episoden kan forresten høre sammen til det jeg husker som om det var i går. Lukten sitter fortsatt i sekken, for å si det sånn.)

Deretter skal jeg bevege meg ut på det jeg LIKER. Hva jeg liker? Jeg er en enkel kvinne, i følge meg selv. Og hvilke andre oppfattninger min mann har, gjelder og telles ikke.
Alt går jo i sko og sjokolade. Og sko.

img8510


Nå skal jeg skrive om sanger jeg hører på for tiden. Jeg hører på Spotify og priser meg lykkelig over at det faktisk fungerer da jeg en dag var skråsikker på at hadde blitt utestengt av programmet da jeg ikke har rent mel i posen når det kommer til lovlig bruker-ID.
Jeg skulle så gjerne ha slått til med fancy sangtitler og en enorm liste over sanger jeg nyter, men jeg hører på p3 og rister til musikken i skolekantina. Det får være godt nok.

img6943Her skal det fortelles om hva jeg ser på TV.
Jeg ser ikke TV. Jeg ser DVD.


Og dette er hva jeg ser: ( sånn bare nesten)

img8300

Eller, nesten, da. Jeg ser på Sex and the City som har Manalo Blahnik sko. Jeg har bare Friis. Og Caprice.
(Og Ecco.)


Wow, så personlig som dette har jeg ikke vært på årevis.I følge listen jeg egentlig skulle følge, men som jeg likevel ikke har fulgt,  skulle jeg egentlig ha skrevet så mye mer. Men jeg dropper det. Nå skal jeg skrive en norskstil som spør seg selv om det engelske språket er en trussel mot morsmålet vårt.

Jeg holder på å gå på veggen.

Én kommentar

Ingrid

20.10.2009 kl.18:54

trur vi hadde nåkkå lignende t tentamen i fjor..hæres iallefall kjent ut. Enjoy!

Skriv en ny kommentar

hits