juleKORT
Jeg lovet meg selv å aldri gjøre dette, men nå sitter jeg altså her og nyter Christer Sjøgrens danseband-julemusikk-jäg-e-svenska-och-jäg-jillar-julklappar-och-pepparkak-"musikk mens jeg nyter lukten av kongerøkelse og drømmer meg bort i denne tanken: det er juleaften om fire dager, det er to dager til det er juleferie og det er 10 dager før jeg rekker å vaske til jul.

Og hvorfor lovte jeg meg selv å aldri gjøre dette?
JO, jeg mener at dansebandmusikk, og spesielt svensk dansebandmusikk kan gå å legge seg, de burde hverken ha vinterdvale eller sommerublomstring, jeg synes de rett og slett kunne ha vært ikke-eksisterende.
MEN, siden det har gått opp for meg at forskjellige mennesker liker forskjellige musikksjangere skal jeg prøve å ikke klage.
DERFOR hører jeg nå på Christer Sjøgren og må meddele at han har noen fine julesanger.
UANSETT, det var alt jeg hadde å si om den saken.

SÅ: Jula kom litt brått på i år, (slik som den alltid gjør). Søster er hjemme, jeg har ikke pakket ferdi alle gavene, jeg har vært på juleball og brukt opp alle gavepengene mine jeg hadde til overs til å krølle håret mitt på frisøren for anledningen, og jeg så ut som jeg alltid gjør på håret. Jeg har vært barnslig nok til å lage en snøball og kaste den på ei vindusrute, og jeg har satt hjernen på hvilemodus etter alle juleprøvene og tentamene desember har tildelt meg. For å ikke snakke om at jeg har invistert i tidenes dårligste håndkrem som ikke gjør hendene mine mykere, - eller fuktigere. Alt er som det skal være.
Og godt er det.

Det betyr at det er jul snart.
Hurra!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits