Olivenspam

I dag har eg skreve ein stil p bokml og Aasen og Knudsens tankar om framandord og lneord.
I dag har eg vore hj bedrifta som skal trykke russeavisa og ftt konstantert at det er den finaste russeavisa som har blitt laga.
I dag har eg baka olivenbrd.

I dag er ein fin dag.


Eg kan nesten ikkje tru at eg ikkje likte oliven fr.
No kan eg ete det heile tida.




Og fetaost.



Olivenbrd er til og med s enkelt at eg hugser oppskrifta utenat!


1 pk gjr
3 dl vann -37 grader.

1 ts salt
2 ms olivenolje
mjl.

Deigen er ein standard pizzadeig, men han skal vare blaut, s ikkje bruk s mykje mjl.

Str over med oliven


225 grader - 20 minutt


Ogs et ein olivenbrd til lasange og supper, pasta og salat.


Eg blir vel snart italiensk no.


Ellers fekk eg mail fr gammallraren min om at eposten min sttt og stadig sende ut spam:


Er det nokon som kan hjelpe meg, s skal dykk f oppskrifta p olivenbrdet mitt.
(Det har dykk allereie ftt, d...)

Men, nokon som veit lyse e-postkrisa mi?

3 kommentarer

dthituvy

14.04.2010 kl.15:52

nam :)

Kristina Othelie

15.04.2010 kl.18:00

Hey! Olivenbrd er jo helt vegan! :-D

benedicte

16.04.2010 kl.10:58

Eg veit! og godt!

Skriv en ny kommentar

hits