Three girls, one dress

I dag er ein slik dag eg lenge har draumt om.

Eg, gode venninner og brudekjoleprøving.
ENDELG kan eg dra ut med Kristina og Andrea og prøve brudekjole då eg har ein grunn. Eg er ikkje lengre denne jenta som kunne ha troppa opp på ein salong og sagt: "Emh.. jadda.. eg skal gifte meg om 5 månader.... KAN EG PRØVE KJOER?!" og vore singel som singegrus. Eg har aldri gjort det. Men eg såg for meg at dersom eg var 30 år og ugift måtte eg sikkert gjort noko slik berre for å prøve prinsessekjolane. Det er riktignok 14 mnd til eg gifter meg, men dama på brudesalongen sa at ho har allereie hatt kunder som har kjøpt kjolen dei skal bruke neste juli. Så da kan eg i alle fall dra for å prøve.

Eg har fått time på ein av byens salonger, og to av dei søtaste og beste venninnene mine skal sitje å sjå på at eg prøver kjole etter kjole. Og kanskje finne noko eg liker. Eg har så spesiell smak når det kjem til brudekjoler at dersom eg kjenner meg rett, må eg innom 15 forskjellege salonger før eg blir nøgd med den eg fann på den tredje salongen. Noko i den duren.

Anyway. I dag er det girls day, og vi skal kose oss i kvitt tyll og god mat.


Desse bileta er godt over eitt år gammle, og mykje har endra seg sidan den gongen. Men vi er fortsatt oss. Og gode venninner. Då kan endringane berre kome.

Stikkord:

2 kommentarer

elijoyr

21.06.2010 kl.13:45

fine bilder :)

kristinaothelies

25.06.2010 kl.16:24

Dea hår såå langt hår, berre at no er det NATURLEG! :P

Skriv en ny kommentar

hits