Buy me a dream

Å. Eg må byrje å slutte med å drøyme meg vekk. Eg lever meg slik inn i alt, så dersom ting ikkjer blir som eg drøymer om, blir det ikkje akkurat slik eg vil ha det. Og då blir eg ikkje nødvendigvis så nøgd.

Dersom eg ikkje dagdrøymer, drøymer eg på natta. Eg har alltid vore ei som drøymar om alt mogleg. I går natt drøymde eg om ein forferdeleg episode som aldri har hendt på verkeleg, og eg vakna av at eg gret. Sliker drøymer eg ikkje kjekk.
Men drøymer som om at Iste er gratis, og at huset mitt blir ei blanding av romantisk bohem og shabby chick, er fine.

Og at desse skoa ein dag blir mine:
Vel, nokre drøymer er meir realistiske enn andre.

Ut ifrå alle menneska eg snakker med kvar dag då eg er selgar, drøymer alle om betre vèr.
Vel, i dag synes eg det er godt med regnet. Eg skal synke ned i sofaen med dyne og pute og ha ein slappe-av-kveld meg meg sjølv. Eg har vore på farten så lenge no at eg treng nokre timer kvar eg gjer ingen veras ting. Eg skulel så gjerne hatt meire tid til å ta bilete og skrive her inne. Eg trivs så godt med det. Men når Mac er sjuk, og eg er på farten og alltid gløymer kameraet mitt heime, blir det lite bilete.
Uansett. Det er ekstra godt å vere inne og pleie stresset sitt når det regne. Så slepp ein å tenke på at ein heller skulle vore ute og sykla ein tur.
Regn, berre fortsett du.

Så skal eg drøyme videre. Om kjøkkenet mitt, Karl som lagar platting utanfor huset vårt, eplekake og is med gjestar i hagen, manolo Blahnik i skoskåpet.
Drøymer er fint det.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits