Dream on

Ïnception var meg ein bra film. Ein bra og ein avansert ein. Eg kviskra "Ka betyr det, ka skjer, ka mæna han?" annakvart minutt til Karl medan vi sat i kinosalen. Overraskande nok skjønte eg ein del, etter alle filmane eg har sett i det siste har eg fått litt trening i korleis actionfilmar fungerer. Og overraskande nok så var det ein del eg ikkej skjønte.
Eg som berre var vand med å sjå fransk drama, har dei siste månadene sett action til randen. Og det verste er at det er ganske spanande. Berre litt einsformig med all skytinga.


I dag skal det vere ein ven dag, har eg bestemt meg for. Eg har dratt meg opp av senga, vatna blomane til mor, sortert posten og komen for sein inn i dusjen. Men det er sånn som skjer, det.


Då eg la meg i natt, var eg litt skeptisk på om eg kom til å draume om at nokon stjal idear og tankar i draumen og underbevisstheita mi. Men så tenkte eg: Hey, om nokon ser at eg draumer om alt som ligg inni HM katalogen og gjer det til meg, så kan det vel ikkje vere så gale at nokon stjel draumen min i natt?...Vel, då eg vakna i mårres var det stilt. Og eg føler meg ikkje robba for idear.
Så då må eg draume større då, og putte det ut hit: Visst nokon ser dette, så ynskjer eg meg det som er i denne katalogen. Eg kjem tross alt til å bli ein fattig stundent i Oslo, utan penger og utan nye klede. Ei ny garderobe letar på humøret veit du. Takk.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits