Four girls One closet

Dersom du treng tre venniner til å rydde heile klesskapet ditt, veit eg ikkje heilt om eg kan anbefale desse som eg hadde med med. Dei praktisk talt reiv av meg kleda og bemanna meg til å kaste nesten alt eg eide. For så å sjå over kleda eg hadde lagt vekk og ta dei sjølv!

Det var kanskje ikkje så drastisk. Men eg måtte halvere buksemengden min, og gensrane, toppane og bli vand til utsagn som: "Benedicte, du he ALDRI brukt den før, den treng du ikkje!" etterfulgt av "KAST DEN!" og eg ropa: "NEI! Tenk om i ska bruke den æn dag!" Men ein mot tre er for svakt. Toppane blei halvert, gensrane blei halvert. Det føles i alle fall slik. Eg endte opp med å sende tre store søppelsekkar til Ukraina, gjett om dei blir fest der om nokre veker.


Dersom du treng tre venninner til å ha det kjekt meg, veit eg for sikkert at eg kan anbefale desse jentene.

Midt i all klesryddinga blei det ost og kjeks som "takk fer at dåkkår vil hjelpe me. I hadde ikkje greidd det alæne".Og guttebesøk
No ligg alle kleda mine strødd i enten poser eller kasser. Eg har enno ikkje heilt sortert kva som skal med til Oslo, men eg må vel halvere mengden igjen.
Uff. Skrekk og gru. No kom eg på at eg må gå igjennom heile skosamlinga og. Den burde minskas med nokre par.

Én kommentar

.:*:. Miss Nerland .:*:.

05.08.2010 kl.22:06

Kan hjelpe deg å bli kvitt sko;)

Nei da, men serriøst lykke til med flyttinga.. Vet du ha vel mye klea så skjønner det at du trengte hjelp å bli kvitt noe... No he du uansett plass til nye klær;)

Skriv en ny kommentar

hits