Mobil eksistens

I dag tok eg motet i meg og skulle bestille nytt mobilabbonement. Eg har vore fornøyd med Sherrif heilt til dei byrja å gje meg skyhøge mobilrekningar. Så no skal eg prøve onecall, eg.

Eg gjekk inn på nettsida deira, målretta og fast bestemt på at eg skulle bestille "folkepakka." Eg har prøvd fleire gonger før, men kvar gong eg har trykka "bestill" har det oppstått "tekniske problem." Stakkar Mac.
Så, eg byrja iherdig å leite etter mobilabbonementet. Men det var ikkje der. Typisk. Eg blei superstressa og skulle til å ringe Tele2 for å spørre om det var for seint å få 400 gratis ringeminutt og 400 gratis SMS for 200 kr i mnd. Eg tenkte at det lønte seg vel ikkje, abbonementet var vel rett og slett for billeg og at edi hadde slutta med det. Då eg tok opp telefonrøyret for å taste kundeservice, gjekk det opp for meg at det var Onecall som hadde folkepakka og ikkje Tele2 som eg skulle til å ringe. Typisk meg. Men unasett kor mykje eg trykte og prøvde å bestille folepakka, blei det berre tekniske problem og tull. Så da sette eg meg i telefonkø hjå Onecall, då.

Medan ein sit i telefonkø for å fikse abbonement (det har eg gjort ein del gonger) slår det meg alltid: eg bruker sikkert meir peng på å ringe kundeservice enn det eg nokon gong kjem til å spare inn på å bytte til eit nytt abbonement. Då mister eg liksom gnisten. Men eg kom meg igjennom til ho kundeservicedama. Og ho hjalp meg. Då vart eg glad, takka så mykje for hjelpa og gleda meg til å kanskje spare 2-3 kr. MEN. Så får eg melding av Onecall om at adressa mi ikkje er godkjent, og at eg ikkje er registrert i folkeopplysninga med dei rette orda. Då blir ein stressa da. Eg finnes ikkje.Så då måtte eg ringe kundeservice igjen. Og stå i kø igjen. Og snakke med dama igjen. Men det var ikkje ei dame, men ein mann som tok telefonen. Og han hjalp meg. Eg fekk mobilabbonement. Ja, no er eg ein del av folkepakka til og med. Og no finnes eg i folkeregisteret på rett plass. Det føles godt å finnes.

2 kommentarer

.:*:. Miss Nerland .:*:.

07.08.2010 kl.18:34

Trudde du hadde onecall sist i da og det ble dyrt det å.. Men kanskje en tanke da å redusere mobilforbruken??

Benedicte - overkommelig.com

08.08.2010 kl.14:58

I hadde telenor sist, og det va dårlige og dyre greier det!

Skriv en ny kommentar

hits