This little room of mine

Mitt lille lile soverom har eg prøvd å gjere litt kosleg. No når alt er på plass, går det opp for meg at eg har litt for mykje rosa på rommet. Men hey, eg er jente. Då går det greitt.
Eg er ingen interiørarkitekt, men eg Monica jobber på Kid. SÅ: berre for å glede deg Monica, er gardinane mine, gardinane på kjøkkenet, sengetrekka, putane og alle lakena mine frå Kid. Det var dagens reklame.Også har eg med Karl. Han er dog frå Yes!


Ja, til og med kleshengaren er frå Kid.


Også kleda mine då. Det har vore ei utfordring å kaste, sortere, sende vekk og legge igjen klede heime. Men eg har greidd å presse inn 14 ytterjakker, 20 par sko og halve klesskapet mitt her. Men det ser så stussleg ut. Eg som har vore vandt til eit enormt klesskap og to fulle stativ med berre vanlege klede, føler meg plutseleg naken.

Det er på tide at eg kjem meg på bibelskule no, slik at materialismen min startar å krympe.Eg som ALDRI har system har faktisk litt system no. Eg får sjå kor lenge det vil vere. Eg tippar på 4 dagar.


Så joda, eg har plass til meg sjølv, klede og tankane mine på dette rommet. Men det er alt eg treng og. Godt å ha ei enorm stue og eit stort kjøkken når dei 8 kvadratmetra er fylt av rot.No skal eg setje fransk sjokoladekake i omnen og ete kvelds med jentene eg bur med. Bonjour.

4 kommentarer

Kristina Othelie

26.08.2010 kl.20:24

Det ble kjempefint!! However.. Hvordan løste du det med skoene? :)

Benedicte - overkommelig.com

26.08.2010 kl.20:26

Det blei ei enkel løsning! Ei pittelita skohylle bak døra, også fylte eg opp den fine kvite kista eg har med resten av skoa. Den står på stova;)

thoughts & pictures

26.08.2010 kl.20:36

Håpar at du får det kjempefint i Oslo Benedicte! rommet ditt der kjempekoseleg ut!

Håpar at du får eit givande år på TBBMI, og hvis du møtar ein folk frå sommerteamet kan du få helse fra Andrea Elise, og kanskje helse spesielt til Alexander frå team McFlurry :D

Monica

27.08.2010 kl.20:09

Snikreklame <3 fine lille rommet ditt! Du bur praktisk talt i ei rosa sky :-D enjoy Oslo, og lukke til på måndag!

Skriv en ny kommentar

hits