Pust.

Dei siste 17 timane har eg tilbragt på buss. Eg starta frå Kristiansand i går kl. 13.00 etter å ha vore på klassetur saman med skulen til Sarons Dal, Kvinesdal, kvar TBBMI starta og blei grunlagd. Undervisninga og plassen fortalte mykje om visjonen, hjarte og tanken bak skulen, og det er utruleg å tenkje på kva eg er ein del av.

Dei siste dagane har gått så fort, samstundes så sakte at eg har ikkje skjønt alt kva som har skjedd. For å få eit avbrekk frå alt som har surra i hovudet mitt i det siste, satte eg meg på bussen i går i Oslo kl. 22.00 og var frame i Molde kl. 07 no i morges. Då drog eg opp til hybelen til Monica, slepte bagasjen oppover dei bratte bakkane i alt regnet og gjekk inn på soverommet hennar og såg på at ho sov. Det var nett som i ein film. Eg har reist land og strand berre for å koble av og vere saman med venninna mi, og når eg kjem dit, ser eg berre på ho og tenkjer kor heldig eg er. Monica visste ikkje at eg kom. Og ho trudde ikkje det var sant når eg var der.
-Monica, sa eg. Du må vakne.

Når Monica ser opp, og ser at eg står på soverommet hennar i Molde, og at eg ikkje er i Oslo, snur ho seg og seier:  "I må drømme..."

Men det gjorde ho ikkje. No sit vi med tekoppar og pledd, fyr i peisen og snakkar saman. Eg har tatt meg ein dusj og fått vekk busslukt, og snart skal eg heim og sjå huset mitt igjen. Rart nok saknar eg faktisk Oslo, etter fem dagar frå plassen. Så eg er på rett plass, Oslo er staden. Nett no er det berre godt å puste litt på ein annan plass.

Og vere saman med bestevenninna mi.

3 kommentarer

Ida Kristine

18.09.2010 kl.09:57

Buss er så sykt kjedelig. Men liker minibusser når du er en gjeng dansere som skal til Oslo. haha: D

sebbe

18.09.2010 kl.11:52

så koselig :D

dere er go'e altså!!

Trine

18.09.2010 kl.14:00

vennen,.. jeg har virkelig ikke ord.. men jeg ønsker deg alt fint i hele verden..en tung tid, men vit at selv om alt ikke går på skinner, så har du venner som er der for deg. Jeg er glad i deg lille sangfugl.

-Varm klem fra Trine

Skriv en ny kommentar

hits