JadaDet er merkeleg dette. Detta livet. Men det er fint og. Å, eg er takksam for at eg kan sjå alt det fine når ting kan virke rotete og det hoper seg opp.

Ein merker kor mange gode vener ein har når ein opplever at to menneske som er glade i kvarandre saman bestemmer seg for å gå kvar til sitt . Også merker ein kor nyskjerrig og gravande andre menneske kan vere når dei får nyss i slike nyheiter. Rykter sprer seg fort. Sanninga derimot, treng ikkje å stemme overeins.

Eg seier at dei på utsida ikkje kjenner til alt på innsida. Det er ikkje alltid vi på innsida heller skjøner kva som foregår. Men ein må handle etter kva ein kjenner i hjarte som blir rett.

Det er ikkje måte på med telefonar og meldingar frå gode vener. Og det er heller ikkje måte på med nyskjerrige spørsmål frå folk som ikkje bryr seg om andre ting enn å ville vite siste nytt.

Det ordner seg. Det gjer alltid det. Gud har større planer for oss ein vi kan draume om, seier Bibelen. Då trur eg på det. Og då går eg for at livet mitt verkeleg blir betre enn det eg har greidd å forestilt meg til no.
 Wow. Det kjem til å bli fantastisk.

No skal eg til Solveig og vere jente og drikke te og puste inn Fræna-luft.

JADA. Eg har det bra. Berre så dykk veit det.

4 kommentarer

Daugaile Karoline

18.09.2010 kl.17:50

Det var fole synd å høre! Og er glad at det går bra med deg, men skjønner at dette er heller ikje lett!

Elise

18.09.2010 kl.19:03

Det er så sant så sant det du skriver. Folk flest ser situasjonen bare fra utsiden. Bare du vet hva som er best for deg og jeg stoler på at du tar valgene ut i fra det. Jeg ber for deg.

.:*:. Miss Nerland .:*:.

19.09.2010 kl.11:09

Håper bare du/dere gjør det rette. Vet og kor tøft et brudd kan være, men virker som om du tar det ganske bra..

Men du finner drømme prinsen etterhvert og får ha eventyr brylluppet. La bare tiden gå som den kommer. Bruk no året i Oslo og finn ut om du vil studere videre der nede eller om du vil noe anna..

junesundet.com

19.09.2010 kl.12:49

Bra du er positiv Benedicte, selv om det ikke alltid blir som man forventer, så er du sterk nok til å takle det!

Tenker på deg.

Skriv en ny kommentar

hits