Moods.

Det er interessant at ein kan bestemme seg for kva slags humør ein ha vil i løpet av dagen når ein vakner om morgonen. Ein kan bestemme seg for at dagen er elendeg, og dra dyna over hovudet og synes synd på seg sjølv i nokre timer før ein labbar til kjøkkenet og halvvegs grin over å ikkje finne sjokolade i skåpet. Eller så kan ein dra seg opp av senga, seie: i dag skal eg ikkje lytte til humøret eg føler for nett no, men i dag blir ein fin dag. Også feirar ein den fine dagen med varm sjokolade på veg til gym.Det gjorde eg.

Eg trur vi fell så lett i fella over å lytte til det vi føler og tenkjer og vil nett no. Med munnen proklamerer vi meiningar, tankar og holdningar, men også følingar og modus. Eg trur vi får styrke til alt vi møter, sjølv på ein heilt vanleg fredag. Og sjølv om denne fredagen har vore ganske så annarleis, så har den vore fin på sin måte. Fordi eg bestemte meg når eg vakna, nei, før eg sovna at uansett kva dagen skulle by på, så skulle eg glede meg over han. Og det har eg gjort.

 

No skal eg glede meg enda meir. Eg skal på konsert og høyre på at ho fine og flinke Helena som eg bur saman med skal synge med proff-koret hennar på releasekonsert for den nye CDen dei har gjett ut.

 

Fin fredag. Fordi eg seier det.

Én kommentar

.:*:. Miss Nerland .:*:.

01.10.2010 kl.18:56

Ja fredager er ikke så ille. Etter skole/jobb er det jo helg:)

Skriv en ny kommentar

hits