Time

Om det er Abba eller Madonna eller begge to som syng: Time goes by - so slowly, er ikkje så viktig. Men det viktige er at dei har misforstått: Tida vår går ikkje sakte. Tida vår er ikkje drøy. Den er verdifull. Og dersom vi til tider synes at tida går sakte, så må det jo vere ein god ting: då har vi meir tid til å rekke endå meir.

I det siste har eg kome til å tenkje over kva eg bruker tida mi på. Og den går lett til nonsens. Som å sitje på facebook. Eller skrive tekster uten nokon som helst mål og mening, utan oppbyggelse eller visdom. Eg skriv fordi eg liker det. Men dersom eg ikkje har noko godt å kome meg, kan eg jo like så greit bruke tida på noko anna.

Eigentleg har eg ikkje så mykje tid til overs, synes eg. Når skulen og jobb er ferdig, eg har vore hjå vener og gjort alt eg ellers skal gjer i løpet av ein kvardag, har eg kanskje eit time før eg må sove. Men kva er det eg fyller den lille fritida mi med?

Tida eg bruker på Macen, i telefonen, på film eller på bøker kunne eg ha brukt på andre ting. Som på å vere enda meir med vener, vere meir tilstede, slappe meir av, meditere.

Det er så mykje ein kunne gjort bedre. Annaleis.

Sukk. Hadde eg berre hatt meir tid. (Hehe.)

 

 

Eg ber ofte til Gud om at døgnet skal ha 30 timer, eller at eg berre treng 3 timer med svevn. Fram til no har eg ikkje sett store endringa. Men kanskje den kjem. Det er lov å håpe.

Én kommentar

Miss Nerland

15.10.2010 kl.11:14

døgnet har alt for få timer. Det skal i være enig i... Savner å ha litt fritid eller tid til å sove i det minste... Og tid til kjæresten ikke minst...

Skriv en ny kommentar

hits