Fork

No skal eg på Når hvetebrøddagene er over-/bryllaups-/halloweenfesten til Geir og Kristine som gifta seg i september og som eg tok bilete av.

25. september var ein vakker dag, og i dag skal det feiras litt til for kjærleiken. Og eg skal kome i kostyme. Tenkte eg. Eg er inga Halloweenfan, eg liker betre Halogen, så eg tenkte å kome i engelkostyme. Men eg har ingen klede som kunne passa til det. Så då får eg troppe opp i svart kjole med sota auge og vere feiar. Noko i den duren.

 

Vel. I all hast ende egg opp med eit tragisk forsøk på å sjå ut som Rødhette.

 

Med gaffel rundt halsen. Fint å kunne forsvare seg med smykket sitt her i Oslo.Krisitne er så snill å ha sendt med flyfoto så forvirra sjeler som meg kan finne fram til leiligheta. Men kjære vene. Eg kan jo ikkje kart ein gong. Kanskje eg skal finne nokre einsame kostymefolk ute på gata i Oslo og henge meg på "Knask eller knep" så eg i alle fall får sjå folk i kveld. Visst ikkje kan eg bruke gaffelen.

Én kommentar

Mia

31.10.2010 kl.01:16

haha x) ....med det søte smilet der blir du ganske skummel når du er kledd sånn! Kan tenke meg folk ble forvirret av ditt virkelige jeg rundt om kring. hahaha....

Skriv en ny kommentar

hits