Galne

Desse dagane er galne. Det skjer så mykje. Skule, JesusKvinner, sosialt, ja. Det høyres ikkje så mykje ut. Men det er det. 24 timer pr dag er ikkje nok, det skal vere sikkert og visst.

 

I dag har eg vore i redaksjonsmøte i JK-Magasinet, møtt redaktøren min og fått ei ny og spanande og STOR sak som skal inn i julenummeret til JK. Og eg har berre ei veke på meg til å få gjort intervjuet og skrive det ferdig. Og ta gode bilete. Vel... det skal eg greie. Men det blir nokre galne dagar, med andre ord.

Eg burde eigentleg lese andre blader, slik at eg ser kva som er lurt, kva som ikkje er lurt, kva som er in og kva som eg ut når ein skriv i eit magasin. I sumar kjøpte eg nokre blader som er ut. Dei er frå 1960-talet. Men dei er fine. Og eigentleg har vi mykje å lære av dei. Reklamane var ganske så fine, og innhaldet nokså bra. Det finnes ikkje mange magasin i Noreg i dag for kvinner som vil lese om andre ting enn korleis kome seg inn i bikinien, eller 5 steg til å finne ut om mannen er verdt å halde på. JK er ei motvekt som heller fokusere på at du er bra, du er elska og vi ynskjer å inspirere kvinner til å bygge Guds rike der dei er i livet. Wow, tenk å vere ein del av dette, seier eg til meg fleire gonger i veka.


No må eg psyke meg opp på gym i morgon, deretter blir det forbredelse til JK-konferanse og konferansestart i morgon etter skulen. Ah, det er så fint når kvinner og jenter samles frå heile Noreg til å inspreres til å fortette å drive lokalgrupper i sine område, få undervisning og snakke med andre som driv med JesusKvinner. Eg har tjeneste i JK dette året, og er difor med på mykje av det som skjer. Eg skulle gjerne vore med på meir, men ein rekk ikkje alt. Det er i alle fall ein fryd å få vere med på kontoret og jobbe med magasinet. Og delta på JK møte når eg rekk det. Det er berre så mange dører så opner seg. Spanande.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits