Santa baby

No er det duka for Christmasparty hjå ho Ida Marie. Etter skulen, middag og klesvask var eg så trøytt at eg la meg i senga, og når eg bråkvåkna ein time etterpå, trudde eg det var langt på natt. Men så var klokka berre 16, og eg hadde god tid. Så god tid at eg rakk å sminke meg. Det er ein fin ting å ha tid til når ein skal på Christmasparty hjå ho Ida Marie.

Også fann eg ut at eg kunne ha den nye blå toppen min eg kjøpte på Bik Bok då heile butikken var på halv pris, og eg brukte 1 time i kø. Etter å ha brukt 1 time i kø for å kjøpe han, bør eg med andre ord byrje å bruke han.
Etter to dager i bukse, er eg så lei at eg måtte finne fram skjørtet igjen. Det negative er at eg ser ganske så heilsvart ut. Jaja, dei som kjenner meg veit at eg ikkje er emo.No har eg det travelt igjen. Ha ein vidunderleg fredag. Det skal eg, saman med gode vener, god mat og god stemning. Og svarte klede.

Én kommentar

.:*:. Miss Nerland .:*:.

11.12.2010 kl.01:33

Håper du kosa deg på julefesten. og mye svart var det jo ikke. Akkurat passe det der og du har jo nok farger på deg med den fine toppen der:)

Skriv en ny kommentar

hits