Saturday leads to sunday

I går møtte eg Dea og BK på Gardermoen og eg hadde stikk i hjarte og spend som ein forelska 14 åring, og det var så kosleg å sjå dei igjen og kjenne lukta av Frænafolk. Eg kjenner det blir fint å kome heim til jula.

Men før eg kjem så langt, så har eg nokre dager her i Oslo. Og i går blei Ash og Brian som går i klassa til BK og Dea med meg heim for å overnatte til flyet deira gjekk i dag. Det er alltid kjekt å møte nye folk, og snakke i timesvis om alt. Å, eg er så heldig som møter så mykje folk.

I går kom Malen på overnattingsbesøk ho òg, også hadde vi det berre kjekt.

Ash er frå Colerado, og Brian frå Canada. Brian skal til Arizona i slutten av juleferien, og det var då eg kom med kveldens setning:

-WOW! Are you going to the jugle?!
-Emh...?
-You are going to Arizona in the christmas! That´s crazy!
-No... I´m not going to the jungle
-But Arizona is the huge jungle!
-No... that is Amazonas.

Yepp. Då fekk eg vist min kunnskap òg. Det var jo fint.I morges var det tid for frukost, og då var vi skikkelig norskamerikanske med hot choclate, brownies, scones og baguetter. Også har vi nytt bilete over kjøkkenbordet. Liker du dette betre, Ingeborg?
Til slutt sprang amerikanerane til flybussen med maten i hendene, og eg og Malen blei sittande i timesvis og berre snakke om heile verda og kor fantastisk livet er, og vi er berre forelska begge to, forelska i livet, i jula og i folka rundt oss, og alt er så spanande, vi draumer om guter og framtida, hus og familiebil, men vi må ikkje gløyme at det er no livet skjer, og der er no vi må nyte det som skjer.
Eg er så glad i Malen, ho er meg ei bra ei. Han som får ho må vere litt av ein kar. For ho er litt av ei dame.Etter fleire timer med venninnekos, skal eg no springe, for det venter ein herleg kveld på JesusChurch, gode klemmer og gode vener.
Det blir trist å reise vekk frå Oslo, sjølv berre 13 dager. Men det blir fint å kome til Fræna.
Home is where your heart is. Hjartet mitt er ganske så mange plassar.

Én kommentar

ingeborg

20.12.2010 kl.00:53

fint bilde! hahahaha.

Skriv en ny kommentar

hits