Love & courage

by BJØRG.

 

Med kjærleik treng ein mot. Nokon gonger må ein berre hoppe. Følge det hjarte sei, og ikkje det omstendighetene fortel ein nett der og då. Eg vil heller grine på jentedoen med raud leppestift enn å sitje heime med tekoppen og ikkje tørre å satse. Eg har så lyst til å tørre å gjere det hjarte vil, la forstanden gå, jente, og la hjarte stå. La meg ha kjærleik og mot, ikkje motløshet.

Så får eg satse. Med love and courage kjem ein seg langt, spør du meg. Ja, romantiker som eg er, trur eg at med dette i hjarte kjem eg meg lengre enn til jentedoen med raud leppestift og gråten i halsen. Motet vil ta meg lengre, og det hjarte seier meg vil ta meg til finare plasser enn til dramatiske episoder med brokne heler og broket hjarte. Ein dag, når eg har fått nok mot, og kjærleiken tillet det, kjem eg til å sjå tilbake og vere evig takknemmelig for at eg slapp taket og høyrde på det innerste eg har i meg.

Love and courage. Eg kjem.

2 kommentarer

Britt

24.01.2011 kl.12:21

Kjærligheten er noe man bør ta vare på når man har det, og den kommer når man minst venter det. Er man på jakt holder den seg unna, men når man gir opp da kommer den snikende. Kjærligheten er rar, men det er slik den skal være:p

30.01.2011 kl.02:42

Utrolig fin blogg du har! :-)

Skriv en ny kommentar

hits