Grosseri

Etter å ha sjekka kjøleskåpet og kalenderen måtte eg konstantere harde fakta: det er 1 månad sidan eg tok meg tid til å handle mat. 1 månad. Det er ei stund det.

Så eg slutta med å sulte og kom meg på butikken og gjorde meg sjølv og Kiwi-mannen nøgd. Han gav meg mat, og eg smilte til han.

Når eg kom heim derimot, smila eg ikkje like nøgd. Eg har kjøpt utgått hamburgerskinke. GREAT. No har eg ikkje mat igjen.Då blir det Melange og Activia fram til juni.
Og lukka at eg kom på å kjøpe mat igjen i dag: sjølve Knut kjem på middag, han flinke-Knut som bur i Molde og jobber som grafisk designer og expertmann der, men studerer i Drammen. I dag har han hatt eksamen og kjem til Sinsen for å snakke om korleis den gjekk og om korleis Molde har det no når eg ikkje bur der og om framtidsplaner og slikt, slik som eg og Knut snakker om når me møtes. Så slapp av Knut: det skal bli mat på deg. Men ein ting er sikkert: eg serverer deg ikkje hamburgerrygg.

Én kommentar

Britt

05.05.2011 kl.07:18

Om du har kvitteringen på skinka kan du ta den med til butikken og forklare hva som har skjedd så får du en ny skinke.. Skal ikke betale for utgåtte varer.. Ihvertfall ikke på Kiwi

Skriv en ny kommentar

hits