Macc

Forrige veke var Knut i hus og han viste fram iPad 2, iPhone 4 og Macbook Pro. Vel, eg som trudde eg kunne skryte av min gammle Mac Notebook og iPhone 4. Neida. Knut har det som trengst. Men eg greier meg.


Eg har jo mat til mannen. Og då er han nøgd nok med meg.

Også sjekka eg ut manneemnet han er slik at eg kan anbefale han til venninnene mine, så eg sette han til litt kakebaking. Og det må eg seie: denne karen kan eg anbefale. Han skjærer epler i terningar som ein helt.


Dessutan smakar det så godt når eg har det på Lisbeth Dahl-fatet mitt.Også kallar vi det apple cake

og deler grafiske meininger og musikksmak.


I februar opna Knut augo mine med Jarl Berhoft. Og sia februar har eg høyrd på den mannen, dag inn, dag ut, og eg syng sangane hans og er takknemmleg til Knut som viste meg han og som gjerne deler meir musikk. 

No har Knut eksamen i grafisk design og han kan alt den mannen, så eg treng nesten ikkje å ynskje han lukke til. Men eg gjer det lell. Det er vel det vener skal gjere?

2 kommentarer

Thea Margrethe

11.05.2011 kl.11:27

Skulle ønske resten av verden også fikk øynene opp for Jarle Bernhoft. Meen på den andre siden... så skulle jeg ønske ingen hadde hørt om han så han kunne være MIN!

Nå skal jeg henge opp plakaten jeg fikk av Rockefeller fra den forrige Bernhoftkonserten jeg var på.

PS: Hvis du er interessert i rock, har Jarle spilt i et genialt band. De er nå oppløst men er fremdeles en av mine favoritter. Sjekk ut Span på spotify. Mass Distraction og vs Time heter albumene.

Åh. Elsk.

Anja Bo-Quien

18.05.2011 kl.12:39

Koselige bilder! :)

Skriv en ny kommentar

hits