Saman i sorga

Eg skulle eigentleg vere i Oslo denne helga på JesusFestival kvar alle venene mine er, men eg fekk ikkje moglegheit ti å dra til hovudstaden. Tross alt som har skjedd, og at plassen ikkje var den tryggaste på fredag ettermiddag, kunne eg tenkt meg å vore i hovudstaden, gått i gatene, grine med dei som grin og vere tilstades. Men eg er 100 mil unna, og tanker, bønner og ynskjer går til alle som opplevde fredagens hendelser på nært hald. Helga har fått vendingar som kom som eit sjokk på oss alle, og møtene under JesusFesitvalen har fått eit fokus med håp, sorg, samhald og bøn.

 Visjon Norge har direktesendinger av møtene på visjonnorge.com, og det var utruleg fint å sjå mange av mine kjære austlendinger på skjermen, som sang, ba, blei intervjua og tende ljos for sine medmenneske.

I kveld reiser 75 ungdommmer frå 12 forskjellege land til Ungarn, Budapest, for å evangelisere i ei veke. Eg skulle så gjerne vore med, ver velsigna alle saman. Så står vi saman. I Oslo, som i Nord, som i Budapest.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits