I dag har eg lest:

10 GODE GRUNNER TIL Å FLYTTE TIL BODØ

 

NÆRHET TIL ALT er et godt argument.  I Bodø er det nesten ingen som bor mer enn 10 minutter fra jobben.

VI HAR NESTEN IKKE KØKJØRING. Mange flytter hjem etter å ha vært borte en stund- fordi de var lei timer i pendlerkø.

VI ER OMGITT AV VERDENSATTRAKSJONER. Det er bare å nevne Saltstraumen, Hansuns rike, Lofoten...Her snakker vi om perlerad!       

VI BOLTRER OSS I PLASS. Både ute og inne.

FANTASTISK UTSIKT. Sannsynligheten for at du ser fjord og fjell fra kontorvinduet eller hjemmefra, er overveiende stor.  

EN AKTIV LIVSSTIL er lett tilgjengelig - for hele familien. Enten du vil drive med kiting, padling, rafting - eller bare gå en tur. Mangfoldet og tilgjengligheten er ikke bare noe vi liker å skryte av.

LITEN STORBY ELLER STOR SMÅBY. Bodø er midt i mellom. Stor nok til at du finner en spennende jobb, liten nok til at du holder oversikten.    

NÆRHET TIL VERDEN. Fly, båt, tog buss. Hvilket framkomstmiddel du enn velger - tilgjengeligheten er god. Og Oslo ligger bare knappe halvannen time unna!

OG SÅ SKJER DET SÅ MYE! Vi venter på Kulturkvartalet, på utbygde veinett og bedre kollektivtilbud. Og best av alt: Vi er i gang. Det skjer noe.

 

 Ja. Eg er med eg. eg bur jo her i byen, og er nøgd med det. Bodø satser stort om dagen med å reklamere seg sjølv, og det trur eg dei gjer lurt i, eg visste eigentleg INGEN veras ting om Bodø før eg flytta hit, og såg alt eg hadde gått glipp av. Vind, foreksempel.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits