Lese no, jente.Desember er lesedager. Om ni dager har eg skriftleg eksamen i nyheitsjournalistikk, og i dag må eg bli ferdig med to forprøver og bestå dei for i det heile tatt vere kvalifisert til å gå opp til  eksamenen om ni dager. Fredag hadde eg fire timers ex.phil eksamen, eg skreiv tretten fulle sider med svar, og det gikk greitt. Heilt til eg kom heim og kom på alt eg ikkje hadde skreve, og at eg moglegens hadde missforstått. Men då var det gjort, og eg veit at eg kan svara, men om eg fekk dei ned på papiret er ein anna sak.

Jaja. No er det tilbake til journalistikken, kildekritikk, Vær Varsom-plakaten og reportasjeteknikk. Og forhåpentlegvis kvalifisert til å kome opp til eksamen. Eg har ein utdannelse eg burde bestå.

 

2 kommentarer

Camilla Albertine

04.12.2011 kl.15:32

Tretten sie?! Galskap jenta, galskap.

Skriblerina

04.12.2011 kl.15:54

Wow Benedicte! Jeg som bare skrev ei og ei halv datasie...:) Du er ikke alene i forprøveskrivinga hvis det hjelper. Akkurat nå sitter jeg og prøver å granske meg selv som journalist kildekritisk (oppgave b) :) Lykke til! Håper å se deg på skolen en dag i disse lesedager :)

Skriv en ny kommentar

hits