Freaky Friday

I dag har vore ein slik produktiv dag. Og alt fordi ein har bil!

Frank er i Kvinesdal, så bilen hans skal stå i Bodø dei neste ni dagane. Det betyr at eg har ein nidagers raud Seat. Å. Aldri kom tilbake Frank! Eg har bil, kven treng mann då?
Fryd. No kjem eg meg både varm og tørr til skulen. OG eg kan handle tunge ting på butikken uten å måtte bere det heim. Fantastisk.

Etter berre to timer med forelesning om kritisk rasjonalisme, hadde eg plutseleg ikkje meir skule. Og sia eg ikkje har kjøpt bøker i ex.fac enno, var vera open. Så da stakk eg, Margrete og Nina for å svette. Og gjett om eg var svett. Etter 15 min på tredemølla trudde eg at livet var over, og tok det roleg resten av timen. Så posa vi med "tommel-opp"
 

Etter å ha svetta nok, for vi til Fretex. vi KØYRDE, riktignok. Fretex i Bodø er ikkje sånn alt for mykje å skryte av, men eg fant jo meir enn det eg trengte. 

Og det gjorde Margrete òg. (Sjå vekk frå dei fine boksene og skoa våre. Vi har trent.)
Etterpå handla vi matvarer for fulle mugger for å kunne utnytte at eg hadde bil. Så kom eg heim, stekte potetball som eg laga i går, og no skal eg på 40 års-dag. Eller, Eskild og Carl blir 20 år kvar. Så om det blir 20 eller 40 års-dag, får dei finne ut sjølv. Bursdag blir det i alle fall. Heels on!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits