Free your mind

Det er over. Medievitenskapsfaget er over. Eksamen i går, og no er eg done. Finito. Fri frå eksamen fram til mai. Men, fram til mai har eg obligatorisk skule. Tenkje seg til at universitetsfag kan vere obligatorisk. Men sånn er det når eg går journalistikk, vi har programvare å lere og redaksjoner å drive, hadde tatt seg ut om det berre hadde vore 7 av 45  som møtte opp i redaksjonane når skuledagen byrjer for fullt frå neste mandag av.

Eg var så svimmel då eg våkna kl 6 i går at eg var redd eg ikkje greide å kome meg til eksamen. Men eg greide det. Eg var klokkeklår då oppgava kom på pulten, og øydelagt når det var over. Når all fokuset er på ein stad, gløymer ein at ein er sjuk. Og det er bra. Eg skreiv så fort eg greide samstundes som eg tenkte så hardt eg greide i fire timer, og det resulterte i 18 handskrevne sider om språk, makt og journalistikk, eg følte meg snytt då eg fekk oppgåva, på ein måte hadde eg ikkje trengt å lese, men på den andre sia var språk noko av det eg ikkje hadde lest på... Sia eg hadde aldri kunne forestilt meg at det kom til å bli ei eiga oppgåve. 

Men. Skreve er skreve, resultatet kjem om tre veker, og fram til då skal eg ha rukke å bli ein recer på nettjournalistikk. Trur eg.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits