& sliktDet finnes slike dager kvar alt ein eigentleg vil gjere er å ta på seg ein stor stor stor kjole med eit enormt skjørt og strikkahansker, og springe langs åkrar og fjell og hyle og synge og kjenne sjøspruten i andletet.

Det finnes slike dager kvar alt ein eigentleg vil gjere er åsetje fotene i fotbat, håret i hårfarge og tenna i sjokolade og berre ha ei stund for seg sjølv, musikk, ljos, blader og Dowtn Abbey.

Det finnes slike dager kvar alt ein eigentleg vil gjere er åsetje seg på neste fly til NYC fordi der har ein aldri vore før, ha 15 000 kr på kortet og kunne bruke dei på eit par Manalo Blahnik.

Det finnes slike dager kvar alt ein eigentleg vil gjere er å ta på seg ein prikkekjole, spre maskara på augevippane og leve ut den dagen du har fått, tross at livet er livet og dagen byr på regn.

Én kommentar

Silje Ravndal

17.04.2012 kl.10:35

Hei hei!

Hvordan går det? <3

Kan du gjøre meg en tjeneste? - Stemme på mitt blogginnlegg, så får jeg innlegget mit lenger opp på forsiden til nettavisen n2p.no! Hadde satt utrolig pris på det! Gå til min blogg/url <3

Vil også anbefale å registrere deg der, så får du dine blogginnlegg på forsiden, og bloggen i topplisten dems. Jeg har selv fått veldig mange nye lesere etter jeg registrerte meg! :)

klem <3

Skriv en ny kommentar

hits