Cheer up

Eg sov så dårlig i natt at det var like før eg måtte avlyse frisørtimen min kl 9.30. Men eg kava meg opp etter fem timer svevn og skal setje meg i den frisørstolen!
Eg bruker den uhøgtidlige "sleepcycle"-Appen for å måle svevna mi, og i natt var det ikkje mykje å kvile på. Sjølv om eg låg lenge i senga, sov eg berre no ig då. Halsen verker og eg har så mykje å gjere før eg tek haustferie! (Studieveke...)
Så etter frisøren stikk eg heim til draumeland! Om eg rekk det...

Én kommentar

Skikkelig bra blogg du har laget! Liker godt bloggere som tar bloggen litt seriøst, og prøver å lage den litt fin og ikke bare sånn helt vanlig. Litt annerledes med gode bilder og god tekst osv. Føler liksom at man bryr seg litt mer om oss som leser da. Og da blir jo det gøyere å kommentere og lese den også!! Kjempe bra!

Men du! En annen ting, jeg har en konkurranse på bloggen min akkurat nå, hvor du kan vinne et Star Tour gavekort på 5000 kroner! Har du lyst til å delta? Hadde satt stor pris på om du hadde giddet. Det hadde også vært helt fantastisk om du kunne laget et blogginnlegg om den så flere får det med seg :-) Tusen takk på forhånd!!!!

Skriv en ny kommentar

hits