Nøgd

I dag er eg nøgd med min eigen innsats. Det er viktig å skryte av seg sjølv når ein har grunn til det, sant?

Eg har vore maaange timer på skulen, deltatt på obligatoriske greier og skreve 29 982 TEGN på eit forskerintervju. Trudde eg skulle krepere halvveis. Eg brukte godt over 4 timer på å diktere eit 60 min langt forskerintervju, skrive ned KVART ord... å. Eg er SÅ ferdig med det! Fram til i morgon.. då burde eg fortsette!

Eg har vore mykje i studio òg i dag, og då eg kom heim, våt og kald venta... nyvaska golv på meg! Alle dei skitne tallerkenan eg skulle vaske var reine, og browniesen stod klar... kjære vene, for ein sambuar eg har! Mari du Mari, du er lett å bli gla`i!

(Dette er jo ikkje min eigen innsats då. Men eg skal hjelpe til å ete!)


 

No har eg nett skreve dei siste orda på ein artikkel til JK-Magasinet, og eg er klar for å synke ned i sofaen med god samvit. I natt skal eg prøve å sove lenge før eg skal filmast på skulen i morgon, vi driv på med intervjuteknikkurs: skal bli filma medan eg intervjuer ein person så klassefolka kan gje meg tilbakemelding på korleis eg stiller spørsmål... interessant!

Men det er i morgon! I kveld er i kveld! Brownies og te, her kjem eg!

 

Én kommentar

Nina - VINN 20.000 KRONER!

10.10.2012 kl.20:44

Ååå! Jeg bare elsker denne bloggen. Har ikke vært her såå mye, men har vært her et par ganger. Skal begynne å komme her fast. Skikkelig bra blogg du har laget nemlig, og jeg synes du har en personlig stil på en måte. Alt for mange bloggere som bare prøver å blogge som alle andre, uten å tenke på hvordan de selv er og sånt. Så du må bare fortsette med det du gjør, for det er veldig bra!!!!

Men du! En ting. Jeg har en ny konkurranse på bloggen min nå. Du kan vinne gavekort på 20 000 kroner. Alt du trenger å gjøre, er å klikke deg inn på bloggen min, å så klikke på bildet og så fylle inn navn og e-post. Høres det bra ut eller? Håper veldig at du gidder å gjøre det :-D Og jeg hadde blitt så sinnsykt glad om du gidder å lage et innlegg om denne konkurransen, og kanskje til og med posten den på Facebook!!!! TUUUUSEN TAKK PÅ FORHÅND!!!!!!!!!!

Skriv en ny kommentar

hits