Somewhere good

Endeleg har eg sove litt!

 

Den siste veka har vore veldig bra, men eg har vore så tett i hovudet og hatt så lite søvn at eg følte meg som ein zoombie fram til i går kveld. No er eg betre, berre stemma og nasen og halsen som treng pleie fortsatt... trur eg.

I går bestemte eg meg for å køyre tidligare enn planlagt til Mosjøen, utan at Frank visste om det. Så eg køyrde dei 30 mila mellom Bodø og Mosjøen og kom fram sånn ca akkurat når Frank var ferdig på arbeid, og han blei veldig overraska. Dog noko av det fyrste han sa når eg kom var:

-Å nei! E som sku ha guttespællekvæl i kvælll...!

Eg hindra han for all del ikkje til å spele WorldOfThanks med kameratene, men han valgte faktisk å pleie meg. (PLUSSPOENG.)
Eg fekk pledd og mat og fyr i omnen så eg ikkje kreperte, eg var heilt utslitt når eg segna om på sofaen hjå han i går ettermiddag. Etter å ha sove fire timer natt til i går, og køyrd med sumardekk på halvglatt føre i 30 mil, så kan ein vel seie at eg ikkje blei friskare...

Men det er eg no! Eg ha sove betre enn eg har gjort på lenge, fått frisk luft og senka skuldrene litt. Eg blir alltid så mykje roligare når eg har Frank i nærleiken, og når eg er på besøk i Mosjøen har eg det ekstra behageleg. Det er liksom ei eiga stemning her, så klar luft og ingenting er så forferdeleg slitsomt eller travelt. Ser fram til å flytte hit ein dag, men akkurat no er Bodø heimstaden og utdanninga mi skal i hamn. Også har eg alle dei fine studinene mine i Bodø, kunne ikkje vore foruten dei! Så då er det berre eit pluss å kunne kome hit til Mosjøen og slappe av no og då.

 

Men nett no må eg jobbe med ei enorm innlevering eg har til mandags morgon, og det passer greit med tanke på at Frank har jobbhelg. Trur denne oppgåva er noko av det som har bidratt til lite svevn i det siste, den er berre så ENORM. Så no skal eg skrive ein GOD del tusen teikn til på oppgåva mi, medan Frank må skrive ein stor rapport, så vi kjem til å bli sitjande side ved side på kontoret hans i helga med skriving og coladrikking. 

Godt å være 2!

Og godt å vere i betre form. Mandag satser eg på at eg er 100 % oppe og går igjen, då er oppgåva levert og eg skal studere Offentlig Politikk og Administrasjon til det tyt ut av øyro mine! Det er i alle fall plana...

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits